Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Αρχίζει σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου το Λαϊκό Φεστιβάλ στο Λόουελ (National Folk Festival, Lowell, Massachusetts). Θα κλίσει την Κυριακή, 31 Ιουλίου.

 Παρασκευή, 29 Ιουλίου, 2022


Μία φωτογραφία από το τελευταίο Lowell Folk Festival από την πλατεία που είναι η διοιήκηση της Αστυνομίας.  Πίσω βλέπετε το κατασκευασμένο από γρανίτη Δημαρχείο από την πλευρά προς την αστυνομία

Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανών κάθε εθνικότητας θα κατακλείσει το downtown (κέντρο της αγοράς της πόλης) από το Δημαρχείο μέχρι το Bridge St & Central St, όπου όλοι οι Merrimack & Market, οι παράδρομοι και κάθετοι σε αυτούς θα κλείσουν και μόνο πεζοί μπορούν να περνάνε.

Δεκάδες περίπτερα με εθνικά παραδοσιακά φαγητά θα προσφέρουν φαγητά, γλυκίσματα κλπ.  Ανάμεσά τους δύο ελληνικά περίπτερα.  Είναι το περίπτερο του ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που θα ανοίξει σήμερα το απόγευμα στις 4:00μμ στο δρόμο πίσω από το Λύκειο (High School) Boarding Park με ελληνικά σουβλάκια, γύρο, πίτα…

Αύριο στις 11 το πρωί θα ανοίξει το περίπτερο της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στη γωνία Market & Palmer ακρίβεια απέναντι από το μεγάλο χώρο στάθμευσης parking Garage, Market Street και το ελληνικής ιδιοκτησίας Blue Shamrock, μόλις λίγα βήματα από το Athenian Corner Restaurant.

Κοντά στις 20 ορχήστρες θα παίξουν σε ειδικά κατασκευασμένες εξέδρες.  Πολλές από τις ορχήστρες και τραγουδιστές είναι ξακουστοί στη χώρα και τους ακολουθούν πολλοί θαυμαστές.

Το Lowell Folk Festival ζωντανεύει την πόλη όπου τα τροχοφόρα έχουν δώσει τους δρόμους στους πεζούς κάθε ηλικίας και εθνικότητας.

Από τις 70 και πλέον επίσημα αναγνωρισμένες εθνικότητες στο Lowell οι περισσότερες θα έχουν περίπτερα ενώ άλλα περίπτερα θα έχουν άλλοι οργανισμοί.  Υπάρχουν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το φεστιβάλ επανέρχεται μετά από 3 χρόνια, λόγο Κορωναϊού δεν λειτούργησε το 2020 -2021 και οι υπεύθυνοι του National Park υπολογίζουν ότι θα παρευρεθούν 400,000 κόσμος.  Ναι καλά διαβάσατε 400,000 κόσμος αφού είναι το δεύτερο τέτοιο φεστιβάλ στις ΗΠΑ.  

Εάν έρθετε στο φεστιβάλ κοιτάξτε για χώρο στάθμευσης.  Υπάρχουν πολλά Δημόσια ή ιδωτικά πάρκινγς που μπορείτε να σταθμεύσετε.   

Ελάτε να δείτε, να υποστηρίξετε τα Ελληνικά περίπτερα και να πιούμε μία παγωμένη μπύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου