Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Ανώτατο Δικαστήριο HΠΑ: «Οχι» στην αλλαγή της μεταναστευτικής πολιτικής Μπάιντεν

 Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2022

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε χθες να επαναφέρει την αλλαγή της πολιτικής του προέδρου Τζο Μπάιντεν με το επίκεντρο της προσοχής, στην άσκηση της μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΠΑ προς την κατεύθυνση των απειλών δημόσιας ασφάλειας, παραχωρώντας μία νίκη στο Τέξας και στη Λουιζιάνα, καθώς αμφισβήτησαν το σχέδιο, το οποίο και χαρακτήρισαν ως παράνομο.

Οι δικαστές με ψήφους 5-4 απέρριψαν το αίτημα της κυβέρνησης Μπάιντεν για να εμποδιστεί η εφαρμογή απόφασης ενός ομοσπονδιακού δικαστή, η οποία απέτρεπε στελέχη των υπηρεσιών μετανάστευσης από την εφαρμογή οδηγιών επιβολής του νόμου για τη μετανάστευση, ενώ συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης, αναφορικά με τη νομιμότητα της.

Ωστόσο, το δικαστήριο ανέφερε σε μία σύντομη απόφασή του, ότι εξετάσει με ταχείς ρυθμούς την προσφυγή της κυβέρνησης Μπάιντεν, με τη σχετική προφορική ακρόαση των επιχειρημάτων να προσδιορίζεται για τον Δεκέμβριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου