Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Κλείδωσε η επίσκεψη στην Καλαμάτα για την ολοκλήρωση της αδελφοποίησης με το Lowell (21-30 Σεπτεμβρίου, 2022)

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022


Στις 21 Σεπτεμβρίου θα αναχωρήσει η αποστολή από το Lowell που θα επισκεφθεί την Καλαμάτα.  Στην αποστολή θα συμμετέχουν 6 επίσημοι αντιπρόσωποι.

Το χρονοδιάγραμμα της επίσκεψης συζητήθηκε εκτενώς στην συνεδρίαση που έγινε προχθές Τρίτη, 19 Ιουλίου από το Δημαρχείο του Lowell με το Δημαρχείο της Καλαμάτας.

Η αποστολή θα φύγει από τη Βοστώνη την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου και θα επιστρέψει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν διάφοροι παράγοντες μεταξύ αυτών οι:  Sokhary Chau, Δήμαρχος του Lowell, Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, κ. Δημήτριος Ματθαίος Μέλος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,  Edward Kennedy, πολιτειακός βουλευτής, πρώην Δήμαρχος του, Lowell, William BillSamaras, πρώην Δήμαρχος του Lowell, Dr. C.J. Corcoran, Αντιπρόεδρος στο University of Massachusetts, Lowell και η Dr. Judy Hogan από το Middlesex College.  Ενώ η αντιπροσωπεία από την Καλαμάτα είχε 6 αντιπροσώπους.

Αναμένετε ότι ο κατάλογος των αντιπροσώπων της αποστολής θα ανακοινωθεί προσεχώς. 

Αναμένετε ότι θα γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο του Lowell την άλλη Τρίτη όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες της επίσκεψης στην Καλαμάτα και στην Ελλάδα.  Μαθαίνουμε ότι εκτός την Καλαμάτα όπου η αποστολή θα μείνει 5 ημέρες, η αποστολή θα πάει στη Σπάρτη, στην Αρχαία Ολυμπία, στις Μυκήνες, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στην Ακρόπολη, στους Δελφούς, στη Βουλή των Ελλήνων και την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου