Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Eurobasket: Παρουσιάστηκε το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την Ελλάδα στο Μιλάνο

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022

Παρουσιάστηκε το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας στο Eurobasket (1-18/9) - Τις δύο πλευρές του κοσμούν οι μορφές των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και των Παπαγιάννη, Παπανικολάου, Καλάθη και Σλούκα

Ακούστε το άρθρο

Παρουσία των Θανάση Αντετοκούνμπο και Γιώργου Παπαγιάννη παρουσιάστηκε το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας στο Μιλάνο για το Eurobasket (1-18/9).

Στο αεροπλάνο από τη μια πλευρά υπάρχουν οι μορφές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Γιώργου Παπαγιάννη και του Κώστα Παπανικολάου και από την άλλη του Κώστα Σλούκα, οτου Νικ Καλάθη και του Θανάση Αντετοκούνμό.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η AEGEANανακοίνωσαν με εντυπωσιακό τρόπο την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας. Στην εκδήλωση που έγινε στην τεχνική βάση της AEGEAN έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αεροσκάφους το οποίο κοσμούν οι μορφές έξι παικτών της Εθνικής Ανδρών. Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου και Κώστας Σλούκας είναι οι διεθνείς που απεικονίζονται στις δύο πλευρές του αεροπλάνου. Μάλιστα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Παπαγιάννης έδωσαν το «παρών» και φάνηκαν εντυπωσιασμένοι από το αεροσκάφος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Μαζί με την AEGEAN θα πετά και η Εθνική ομάδα κι αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους. Συνειδητοποίησα πόσο αγαπάτε τις εθνικές ομάδες εσείς στην AEGEAN. Δεν είστε απλά ένας χορηγός, είστε ο εθνικός αερομεταφορέας μας και είστε σάρκα από τη σάρκα μας. Θέλουμε με αυτό το αεροπλάνο να γυρίσουμε στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με διακρίσεις και μετάλλια.

Η εικόνα του αεροσκάφους με τους Έλληνες παίκτες δεν είναι μια απλή εικόνα, συμβολίζει την πίστη για το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι όσο ψηλά πετάξει το αεροπλάνο αυτό να πετάξει και το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική ομάδα. Θέλω να ανακοινώσω πως το Τουρνουά Ακρόπολις θα ονομάζεται πλέον τουρνουά Aegean Ακρόπολις. Θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου και ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει για να πάρουμε δύναμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ. Η προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση της ΕΟΚ είναι πολύ σημαντική και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας. Χαιρόμαστε που η Aegean επέλεξε για άλλη μια χρονιά να ταυτιστεί με τον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως σύντομα αυτό το αεροπλάνο θα μεταφέρει πίσω στην πατρίδα μετάλλια για να βγάλει ξανά τους Έλληνες στους δρόμους να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση για τα επιτεύγματα της Εθνικής ομάδας».
πηγή:πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου