Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Επικυρώθηκε η ιστορική υποψηφιότητα της Τζάκσον για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Η Γερουσία επικύρωσε την Πέμπτη την Κέταντζι Μπράουν Τζάκσον στη θέση της Ανώτατου Δικαστού, αναδεικνύοντάς της ως την πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα δικαστή και δίνοντας στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν μια διακομματική υποστήριξη για την προσπάθειά του να αλλάξει το δικαστήριο.

Η 51χρονη Τζάκσον, η οποία έχει εννέα χρόνια εμπειρίας στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, εκλέχθηκε με 53-47, κερδίζοντας τρεις ψήφους Ρεπουμπλικάνων. Προεδρεύουσα ήταν η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις.

«Αυτή είναι μια ξεχωριστή ημέρα, μια χαρούμενη ημέρα, μια καταπληκτική ημέρα – για τη Γερουσία, για το Ανώτατο Δικαστήριο και για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», δήλωσε ο επικεφαλής της πλειοψηφίας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ. Οταν η Χάρις ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα, η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Τα άνω θεωρεία της Γερουσίας ήταν σχεδόν γεμάτα για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας πριν από δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου