Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Μονακό – Ολυμπιακός 83-87: Πρίγκιπας ο Θρύλος και 2-1

 Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2021

Κόντρα σε όλους ο Ολυμπιακός, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε θριαμβευτικά απο το Μονακό, πήρε πίσω το πλεονεκτημα επικρατώντας με 83-87 και έφερε το Βελιγράδι πιο κοντα.

Μονακό – Ολυμπιακός 83-87: Πρίγκιπας ο Θρύλος και 2-1 | tovima.gr

Θρύλος έτοιμος για Final Four…

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα σε όλους και σε όλα «πλήρωσε» τη Μονακό με το ίδιο νόμισμα, επικρατώντας με 87-83 στο Πριγκιπάτο , πήρε το πλεονέκτημα της έδρας πίσω και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το Final Four του Βελιγραδίου.

Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν την ποιότητα τους στο παρκέ, δείχνοντας τρομέρα ψυχικά αποθέματα αντέχοντας στην πιέση της Μονακό, η οποία χάρη στις απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις κατάφερε να βρίσκεται κοντά στο σκορ, κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Σάσα Βεζένκοβ και Κώστας Σλούκας έκαναν μεγάλο παιχνίδι, ήταν αυτοί που έπρεπε να είναι σε έναν αγώνα αυτής της κρισιμότητας, όμως ο πραγματικά σπουδαίος ήταν ο Κώστας Παπανικολάου που έπαιξε με αστείρευτη ενέργεια, με ασύλληπτο πείσμα στο τρίτο δεκάλεπτο και ήταν παντού όταν ο Ολυμπιακός έτρεξε το καλό του σερί για να βάλει τα θεμέλια της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου