Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Συντριβή του Ολυμπιακού από τη Μονακό (72-96)

  Σάββατο, 23 Απριλίου, 2022

Ο Ολυμπιακός υποτάχθηκε στον δυναμισμό και την ενέργεια της Μονακό, χάλασε το μυαλό του, έχασε το πλεονέκτημα έδρας και πάει για μάχη στο Πριγκιπάτο.

Συντριβή του Ολυμπιακού από τη Μονακό (72-96) | tovima.gr

Λάθη, αστοχία και συντριβή.  Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγνώριστος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με την Μονακό και ηττήθηκε με 96-72 από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 20 λάθη, έχοντας επίσης 10/30 τρίποντα (33.3%) και 14/23 βολές (60.9%). Από την άλλη, οι Μονεγάσκοι έκαναν 14 κλεψίματα και είχαν εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση με 21/32 δίποντα (65.6%), 13/26 τρίποντα (50.0%) και 15/16 βολές (93.8%).

Ο Ολυμπιακός υποτάχθηκε στον δυναμισμό και την ενέργεια της Μονακό και γνώρισε τη συντριβή από τους φιλοξενούμενους, με τους Ερυθρόλευκους να πηγαίνουν την επόμενη εβδομάδα στο Πριγκιπάτο, με στόχο να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη.

Το πρώτο ματς θα γίνει στις 27 και το δεύτερο στις 29. Εάν τα πάρει η Μονακό θα περάσει στο Final 4. Εάν οι Πειραιώτες πάρουν ένα η σειρά θα γυρίσει στο ΣΕΦ και όλα θα κριθούν σε πέμπτο ματς, ενώ εάν πάρουν και τα δύο θα γυρίσουν στην Ελλάδα με… σφραγισμένα τα εισιτήρια για το Βελιγράδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου