Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου να χάνουν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια και την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σε νέα μηνύματα που έρχονται στη δημοσιότητα, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έλεγε σε φίλο του, μετά τη σύλληψη της συζύγου του, πως δεν είναι μπλεγμένος στην υπόθεση της Τζωρτζίνας, ενώ τότε διαβεβαίωνε για την αθωότητα της 33χρονης μητέρας των παιδιών του.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star δημοσιεύτηκαν τα μηνύματα που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με φίλους του και στο πρώτο μήνυμα στις 22 Μαρτίου ανέφερε: «Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά, χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της».