Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Ηλεία: Πυροσβέστης πήγε σε τροχαίο για απεγκλωβισμό και βρήκε… την γυναίκα του

  Τετάρτη, 27 Απριλίου, 2022

Ακούστε το άρθρο

Σε καθημερινή βάση οι πυροσβέστες δίνουν αγώνα προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να σώζουν περιουσίες και ζωές που βρίσκονται σε κίνδυνο. Ωστόσο πολλές φορές η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια.

Αυτό συνέβη και χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Πηνείας, όπου πυροσβέστης κλήθηκε να απεγκλωβίσει άτομο που ενεπλάκη σε τροχαίο και προς έκπληξή του είδε πως εντός του τουμπαρισμένου αυτοκινήτου βρισκόταν η σύζυγός του

Ειδικότερα, η άτυχη γυναίκα κινούνταν με το αυτοκίνητό της στο δρόμο ανάμεσα σε Κεραμιδιά και Κρυονέρι, λίγο μετά το Τζαμί. Ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και ακινητοποιήθηκε μετά από τρελή πορεία σε παρακείμενο χωράφι και δίπλα από στάβλο, έχοντας τουμπάρει. Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Στο σημείο βρέθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αμαλιάδας προκειμένου να απεγκλωβίσει την οδηγό του αυτοκινήτου. Όμως ένας εκ του πληρώματος του πυροσβεστικού έμεινε «στήλη άλατος», αντικρίζοντας την οδηγό του οχήματος που όπως αποδείχθηκε ήταν η γυναίκα του.

Το αρχικό του σοκ ξεπεράστηκε άμεσα και έσπευσε να απεγκλωβίσει τη σύζυγό του, ενώ τη συνόδευσε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου