Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1 (παρ., 0-0 κ.δ): Το έκανε ρουλέτα και… έχασε – Στον τελικό ο Δικέφαλος

 Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2021

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 105’ με τον Ελ Αραμπί, αλλά το έκανε… ροντέο και έχασε την πρόκριση, με τον ΠΑΟΚ στο 108’ να ισοφαρίζει με τον Τσόλακ και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1 (παρ., 0-0 κ.δ): Το έκανε ρουλέτα και… έχασε – Στον τελικό ο Δικέφαλος | tovima.gr

Παράταση, «θρίλερ» και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειά του και προηγήθηκε στο 105’ με το πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 108’ με τον Αντόνιο Τσόλακ σε 1-1 και να πάρει τον πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Το εκτός έδρας γκολ έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ, καθώς το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε λήξει 0-0. Ένα ματς που ο Ολυμπιακός πίεσε, έχασε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να το είχε πάρει στην κανονική διάρκεια, εάν ήταν πιο αποτελεσματικός. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με το πέναλτι α λα Πανένκα του Ελ Αραμπί, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι έγινε… ροντέο και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Τσόλακ.

Ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, που απέκλεισε τη Λαμία.

Ετσι παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας, Οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκη ήταν οι τρεις στα χαφ, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο και Μασούρα στην τριάδα της επίθεσης. Από την άλλη πλευρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε τον ΠΑΟΚ με 4-3-2-1, με τον Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Σίντκλεϊ στην άμυνα. Οι Αουγκούστο και Κούρτιτς ήταν οι δύο στα χαφ, με τους Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Α. Ζίβκοβιτς πίσω από τον Ακπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου