Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Μία εβδομάδα πριν την Παρέλαση της Βοστώνης

 Κυριακή, 24 Απριλίου, 2022

Μία εβδομάδα έμεινε για την παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης.

Ενώ το επίσημο δείπνο είναι πλήρες, ακόμα υπάρχει ζήτηση για προσκλήσεις.

Όλα θα είναι τελικά στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας  την Τρίτη, 26 Απριλίου, στις 7:30μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.  Η τελευταία αυτή συνεδρίαση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα αφού είναι μόλις δύο ημέρες μετά την Ανάσταση.

Το Commemorative Journal (Λεύκωμα) για την ιστορικής σημασίας αδελφοποίηση μεταξύ του Lowell και της Καλαμάτας έχει ολοκληρωθεί.  Περιλαμβάνει μηνύματα από πολλούς επώνυμους αλλά και από επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς που κατάλαβαν τη σημασία της Αδελφοποίησης και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα γίνουν κι άλλες αδελφοποιήσεις γιατί αυτές οι εκδηλώσεις είναι μεγάλης σημασίας για την Ελλάδα.  Μόνο καλό θα αποφέρουν.

Κι όλα αυτά με προσωπική επικοινωνία και πολύ δουλειά από λίγους που θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε τον κ. Δημήτριο Ματθαίο και το κ. Γιάννη Κωβαίο για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν ώστε το λεύκωμα να είναι έτοιμο.

  Ναι είναι και άλλοι που “στολίζουν” επιστολόγραφα.  Αλλά από εργασία…  Είναι και οι άλλοι που μιλούν εκ του ασφαλούς.  Από κάποια κουζίνα, κάποιο καναπέ.  Λόγια… και ιδέες.  Είναι busy...

Υπάρχει όμως καιρός να συμβάλουν στη γιορτή του Ελληνισμού την άλλη Κυριακή στην Boylston Street.  Αλλά πρέπει να παρευρεθούν και στο Δημαρχείο του Lowell στις 11:00πμ την Πέμπτη που μας έρχεται.

Στην παρέλαση της Βοστώνης, 58 είναι τα τμήματα μέχρι στιγμής που θα παρελάσουν.  Ακόμα, 6 Φιλαρμονικές, 8 άρματα.  Ενώ αμέσως μετά την παρέλαση, περίπου στις 2:30μμ, 7 χορευτικά συγκροτήματα του Ελληνισμού της Βοστώνης θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Καλή Δύναμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου