Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΟ. Στη Βοστώνη τον άλλο μήνα ο Κυριάκος και μετά… ΕΚΛΟΓΕΣ

 Τετάρτη, 20 Απριλίου, 2022

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας (paneliakos.com) από την Αθήνα, στη Βοστώνη θα βρίσκετε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα μήνα όπου θα παρευρεθεί στις απολυτήριες εξετάσεις του Boston College όπου φοιτάει ο γιός του Κωνσταντίνος.

Και ενώ το γεγονός προσπαθούν να το κρατήσουν «επτασφράγιστο μυστικό» τα «λαγωνικά μας» στην  Αθήνα μας πληροφόρησαν ότι η παραπάνω είδηση θα παίζει σε λίγες ημέρες.

Το θέμα είναι όχι τι θα κάνει ο Μητσοτάκης στη Βοστώνη αλλά τι θα γίνει όταν επιστρέψει στην Ελλάδα όπου η φτώχεια μεγαλώνει, τα ταμεία είναι άδεια και πολλές υπηρεσίες δεν δουλεύουν σωστά γιατί είναι ελλιπείς σε προσωπικό αλλά και σε κονδύλια.  Εάν προστεθεί και η διεθνή κατρακύλα της οικονομίας, η αύξηση της ενέργειας, του πετρελαίου και των τροφίμων, θα «γονατίσει» την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο. 

Η συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία βολεύει τις βιομηχανίες όπλων ενώ χρεώνει τα μικρά κράτη για εξοπλιστικά συστήματα, αεροπλάνα, καράβια, στρατιωτικά μηχανοκίνητα κλπ. 

Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι ένα τανκ που στοιχίζει αρκετά εκατομμύρια δολάρια μπορεί κάποιος να το καταστρέψει με μία ρουκέτα μερικών δεκάδων δολαρίων!

Εάν ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχιστεί για μήνες τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.  Η ιστορία, μας λέει, ότι όταν ένας πόλεμος συνεχίζετε για μεγάλο διάστημα γίνεται ντόμινο με άλλες μικρό-μεγάλες συρράξεις όπου μικρές αιτίες και αφορμές ξυπνούν παλιές διαμάχες όπου εγωιστές ηγέτες ή πιόνια παρασύρουν τους λαούς σε αιματοχυσίες και τεράστιες καταστροφές χωρίς επιστροφή.  Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε αλλαγές συνόρων.

Ας μη ξεχνάμε ότι η Τουρκία καιροφυλακτεί και με την προπαγάνδα της, την «γυάλινη» Ευρώπη που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για την Κύπρο θα μπορούσε να οδηγήσει τα επόμενα 1-2 χρόνια σε μία αναγνώριση Τουρκοκυπριακού κράτους!  Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε την Αμερικάνικη πολιτική που ανέχετε την Τουρκία.

Αλλαγές σε σύνορα και υποχωρήσεις δεν λαμβάνονται από κυβερνήσεις ενός κόμματος αλλά από συνασπισμό κομμάτων και αυτή τη στιγμή με τον εκλογικό νόμο είναι σχεδόν σίγουρο ότι στις επόμενες Ελληνικές εκλογές που ενδέχετε να γίνουν πριν το καλοκαίρι δεν θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση.  

Το ερώτημα είναι πόσο θα κρατήσει το «συμπεθεριό» για κυβέρνηση συνασπισμού και πόσο καιρό θα συνυπάρξουν δύο ή τρία κόμματα σε μία κυβέρνηση;

Όσο για την ψήφο στην Ελληνική Ομογένεια εκτός Ευρώπης είναι σκέτη κοροϊδία για όλους εμάς που μετά από πολλές δεκαετίες παραμένουμε Έλληνες με Ελληνική ταυτότητα και Ελληνικά αντανακλαστικά σε σημείο που να μας θεωρούν «Αμερικανάκια» οι αρχηγίσκοι πολιτικάντηδες της Αθήνας που τα τελευταία 10-12 χρόνια δεν έχουν κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την Ελληνική Ομογένεια.  Προσπαθούν με έμμισθους που αντιπροσωπεύουν τον εαυτό τους, και με προσευχές, να κάνουν πολιτική και διπλωματία. 

Άντε να αποδείξεις ότι τα τελευταία 30 χρόνια έμεινες συνολικά 2 χρόνια στην Ελλάδα για να μπορείς να ψηφίσεις στις Ελληνικές εκλογές!  Αυτό και εάν είναι ντροπή για κάθε έναν από εμάς που είμαστε πιο πολύ Έλληνες ακόμα και από τα βουτυρόπαιδα πολιτικούς της Αθήνας.

Μάθαμε ότι μόνο 40, καλά διαβάσατε, 40 άτομα έχουν γραφτεί στους εκλογικούς καταλόγους στη Βοστώνη.  Μία Βοστώνη με 200 χιλιάδες Ελληνικής καταγωγής, ακαδημαϊκούς, ιατρούς, επιχειρηματίες.

Θυμάμαι τι είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης όταν ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας:  "Η Ομογένεια είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Ελλάδας".  Αυτή η Ομογένεια έχει ξεχαστεί από τα κόμματα και εάν δεν συμμορφωθούν οι πολιτικάντηδες και οι αρχηγίσκοι του 3% και οι μηδενιστές η Ελλάδα θα χάσει τον μεγάλο σύμμαχο την ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ.  Αθήνα ακούς;

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου