Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Ιταλικά ΜΜΕ: «Πιέζει η κυβέρνηση για αποβολή των Ρώσων από το Masters της Ρώμης»

 Δευτέρα, 25 Απριλίου, 2022

Μετά το Wimbledon και το τουρνουά Masters της Ρώμης ετοιμάζεται να επιβάλει απαγόρευση συμμετοχής των Ρώσων και Λευκορώσων παικτών.
Ακούστε το άρθρο

Ανοιξαν οι ασκοι του Αιόλου στο τένις καθώς μετά το Wimbledon και το Masters της Ρώμης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε απαγόρευση συμμετοχής των Ρώσων και των Λευκορώσων τενιστών!

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η ιταλική κυβέρνηση πιέζει έντονα τους διοργανωτές να ακολουθήσουν τον δρόμο του Wimbledon και να μην επιτρέψουν σε Ρώσους και Λευκορώσους να αγωνιστούν.

Μάλιστα, για το θέμα έχει τοποθετηθεί και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Ντράγκι, που θέλει να υπάρχει απαγόρευση συμμετοχής των αθλητών από τις δύο χώρες σε όλες τις διοργανώσεις που θα γίνουν επί ιταλικού εδάφους.

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής μάλιστα, ο Τζιοβάνι Μαλάγκο, υποστηρίζει ότι μια πιθανή απαγόρευση θα είναι σύμφωνη με την απόφαση της ΔΟΕ για τα ατομικά αθλήματα.

Ήδη, ATP και WTA έχουν αντιδράσει κατά του Wimbledon όπως και αρκετοί πρώην και νυν τενίστες και αναμένεται να γίνει το ίδιο και για την Ρώμη, αν τελικά προχωρήσει σε αυτή την απόφαση.

πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου