Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Μικρό προβάδισμα τελικού

 Τετάρτη, 27 Απριλίου, 2022

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς

Champions League, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 4-3: Μικρό προβάδισμα τελικού

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αγώνας είχε εντυπωσιακή εξέλιξη με πολλά γκολ, μεγάλες φάσεις και σπουδαίες ενέργειες από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η Σίτι είχε τον έλεγχο και θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο εύστοχοι.

Για τη Ρεάλ ξεχώρισε σε ένα ακόμη ματς ο Μπενζεμά που σημείωσε δύο γκολ. Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων θα γίνει την επόμενη Τετάρτη.

Οι «πολίτες» μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και προηγήθηκαν στο δεύτερο μόλις λεπτό. Ο Μαχρέζ έκανε ωραία κίνηση από δεξιά, έβγαλε όμορφη σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ και ο ντε Μπρόινε με κεφαλιά νίκησε τον Κουρτουά.

Ο Βέλγος από σκόρερ έγινε δημιουργός στο 11ο λεπτό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Σίτι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ζέσους απέφυγε τον Αλάμπα και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Ρεάλ.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν άσχημη βραδιά με τον Φόντεν να χάνει ευκαιρία για το 3-0 στο 15’. Στο 26ο λεπτό η ομάδα του Γκουαρδιόλα απώλεσε νέα ευκαιρία με τον Μαχρέζ. Η Σίτι ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και ο Φόντεν αστόχησε μέσα από την περιοχή στο 29ο λεπτό.

Οι Μαδριλένοι έχασαν την πρώτη του ευκαιρία στο 30’ με τον Αλάμπα να αστοχεί με κεφαλιά. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μείωσε με τον Μπενζεμά. Ο Μεντί έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Γάλλος με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Έντερσον.

Η Ρεάλ απείλησε και πάλι λίγο αργότερα με τον Ροντρίγκο αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Σίτι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Σίτι έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μαχρέζ και τον Φόντεν πριν ο τελευταίος κάνει το 3-1 στο 53ο λεπτό μετά από σέντρα του Φερναντίνιο.

Η Ρεάλ βρήκε γκολ – απάντηση δύο λεπτά αργότερα. Ο Βινίσιους «άδειασε» με τρομερή ντρίμπλα τον Φερναντίνιο, ξεχύθηκε προς την περιοχή της Σίτι και με άψογο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 68΄ο Λαπόρτ βρέθηκε απέναντι από τον Κουρτουά αλλά ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα. Στο 74ο λεπτό ο Μπερνάντο Σίλβα έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σίτι όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή έκανε λίγα μέτρα και πλάσαρε τον Κουρτουά στην κλειστή του γωνία.

Στη φάση είχε προηγηθεί φάουλ στον Ζιντσένκο με τον διαιτητή να αφήνει το πλεονέκτημα. Λίγες στιγμές μετά το τέταρτο γκολ, η Σίτι έχασε νέα ευκαιρία με τον Μαχρέζ.

Στο 80ο λεπτό η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λαπόρτ μέσα στην περιοχή. Ο Μπενζεμά ευστόχησε με υποδειγματική εκτέλεση δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στη συνέχεια η Σίτι έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με τον ρυθμό να πέφτει στο φινάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου