Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

«Κλείδωσε» την 15η θέση η Ελλάδα!

Παρασκευή, 15 Απριλίου, 2022

Οριστικά στην 15η θέση της UEFA η Ελλάδα, μετά τους αποκλεισμούς των Σλάβια Πράγας και Μπόντο Γκλιμντ από Φέγενορντ και Ρόμα αντίστοιχα.

«Κλείδωσε» την 15η θέση η Ελλάδα! | tovima.gr

Στην προνομιούχο 15η θέση της UEFA θα τερματίσει φέτος η Ελλάδα, ό,τι και εάν γίνει από εδώ και πέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά τους αποκλεισμούς των Σλάβια Πράγας και Μπόντο Γκλιμντ από Φέγενορντ και Ρόμα αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στην Μαρσέιγ, αλλά οι αποκλεισμοί των Τσέχων και των Νορβηγών από τους Ολλανδούς και τους Ιταλούς αντίστοιχα έδωσαν οριστικά στην Ελλάδα την 15η θέση, γεγονός που σημαίνει ότι από την σεζόν 2023-24 θα βγάζουμε ξανά 5 ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο πρωταθλητής και ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα βρεθούν στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Η 15η θέση

Ο πρωταθλητής στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου