Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Waukesha, Wisconsin – Οταν το SUV πέφτει πάνω στην παρέλαση

 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, 2021

Ο Νταν Τόμσον, ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Γουόκεσα, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Μιλγουόκι, δήλωσε πως πρόσωπο ενδιαφέροντος έχει τεθεί υπό κράτηση και ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών

Ουισκόνσιν – Οταν το SUV πέφτει πάνω στην παρέλαση | tovima.gr

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπου πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 40 τραυματίστηκαν όταν όχημα SUV έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους που συμμετείχαν σε παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη παρέλαση.

Ο Νταν Τόμσον, ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Γουόκεσα, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Μιλγουόκι, δήλωσε πως πρόσωπο ενδιαφέροντος έχει τεθεί υπό κράτηση και ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Πρόσθεσε, δε, πως δεν είναι ακόμη σαφές εάν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο κ. Τόμσον επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον του κόκκινου SUV, χωρίς να τραυματιστεί κανένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην παρέλαση ή την παρακολουθούσαν. Συμπλήρωσε πως εξ όσων γνωρίζει, δεν υπήρξαν πυρά μέσα από το όχημα.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, το SUV εικονίζεται να κινείται με ταχύτητα προς ανθρώπους που παρελαύνουν. Θεατές τρέχουν να σωθούν και να προσφέρουν στη συνέχεια βοήθεια σε όσους έχουν τραυματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου