Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Αποκλειστικό: Ο Αρχ/πος πρώην Αμερικής Δημήτριος, ο Βοστώνης Μεθόδιος και κληρικοί με κορωνοϊό

 Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου, 2021

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρώην Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος, ο πρωτοσυγκελεύων της Αρχιεπισκοπής πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, Ανδρέας Βυθούλκας και άλλοι κληρικοί της Αρχιεπισκοπής μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό. Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος έχει ήπια συμπτώματα και το περνά στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη.

Σε επικοινωνία του «Ε.Κ.» με τον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο, επιβεβαίωσε ότι μολύνθηκε με τον κορωνοϊό. Είπε ότι «ναι είναι αλήθεια ότι μολύνθηκα από τον κορωνοϊό, πιθανόν από τις εκδηλώσεις των Αρχόντων στη Νέα Υόρκη. Εχω ήπια συμπτώματα και είμαι στο σπίτι. Θα μεταβώ σε λίγο στο νοσοκομείου για την λήψη μιας ειδικής θεραπείας και θα επιστρέψω στο σπίτι».

Επίσης νόσησε και ο πρωτοπρεσβύτερος Παντελεήμων Παπαδόπουλος ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αναστάσεως του Χριστού στο Μπρούκβιλ του Λονγκ Αϊλαντ Νέας Υόρκης, ο οποίος ήδη το ξεπέρασε.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος κατά την τέλεση Αγιασμού. Φωτογραφία: ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΟΣΤΏΝΗΣ
Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος κατά την τέλεση Αγιασμού. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΟΣΤΏΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου