Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Η Τέιλορ Σουίφτ έρχεται στην Ευρώπη, οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και το Airbnb πανηγυρίζει

 Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γνωρίζουμε ότι δύο Ελληνοπούλες από τη Βοστώνη, η Κατερίνα-Ελένη Κ. και η Ελένη Σ., που εργάζονται και βοηθούν ασθενείς με καρκίνο στη Βοστώνη και στο Σαν Φρανσίσκο, φίλες της Τέϊλορ Σουίφτ, θα είναι στο Λονδίνο και στη συναυλία της στις 20 Αυγούστου.  Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή διασκέδαση στο Λονδίνο.  Επίσης γνωρίζουμε ότι στα νοσοκομεία που εργάζονται οι δύο Ελληνοπούλες έχουν συμμετάσχει σε πεζοπορίες και στο μαραθώνιο όπου συγκεντρώθηκαν 1 εκατομμύριο δολάρια που δώθηκαν για την έρευνα εναντίον του καρκίνου.  Η Ελένη θα τρέξει τον άλλο μήνα σε μαραθώνιο στη Γερμανία για τον ίδιο σκοπό.  Μπράβο, μας κάνετε υπερήφανους/νες.  Για την Υγεία.  paneliakos.com

Τι δείχνει η συνολική ζήτηση για Airbnb ακίνητα - Το άλμα 47% στις κρατήσεις

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, όπως και δύο από τα μεγαλύτερα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζήτηση για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (STR) στην Ευρώπη. Η  Tέιλορ Σουίφτ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Η Tέιλορ Σουίφτ θα φτάσει στην Ευρώπη τον Μάιο και από τις 9 Μαΐου από το Παρίσι ξεκινάει μια περιοδεία συναυλιών (Eras Tour) που θα ολοκληρωθεί στο Λονδίνο στις 20 Αυγούστου για ένα μεγάλο σύνολο 51 συναυλιών σε 15 πόλεις (Παρίσι, Στοκχόλμη, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Εδιμβούργο, Λίβερπουλ, Κάρντιφ, Ζυρίχη, Μιλάνο, Γκελσεκίρχεν, Αμβούργο, Μόναχο, Βαρσοβία, Βιέννη, Λονδίνο).

Τέιλορ Σουίφτ: Η επιστροφή της στο TikTok την φέρνει σε αντίθεση με τη Universal

Η σύγκριση της συνολικής ζήτησης για καταλύματα τύπου AirBnb σε σύγκριση με μία εβδομάδα πριν από την κάθε συναυλία ρίχνει φως στη ζήτηση που προκαλεί στην αγορά καταλυμάτων η περιοδεία Eras Tour της Tέιλορ Σουίφτ σε κάθε συναυλιακό σταθμό.

Στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, τη Λισαβόνα και τη Στοκχόλμη -όπου η Τέιλορ εμφανίζεται τον Μάιο- η ζήτηση έχει αυξηθεί από 20% έως σχεδόν 90%, αυτή την περίοδο. Αλλά για τις συναυλίες τον Αύγουστο, η ζήτηση ξεκινά από 200% στη Βιέννη (+238%) μέχρι και +346% στη Βαρσοβία.

Η συνολική ζήτηση αυξήθηκε κατά 47% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα για τις ημερομηνίες συναυλιών της Tέιλορ Σουίφτ στην Ευρώπη, αναφέρει η AirDnA που παρακολουθεί τις τάσεις στη βραχυχρόνια μίσθωση. 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Ένα άλλο τεράστιο γεγονός ζήτησης καταλυμάτων αυτό το καλοκαίρι είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, οι οποίοι θα μπορούσαν να προσελκύσουν περίπου τρία εκατομμύρια επισκέπτες στην περιοχή Ile de France στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου. Πολλοί επισκέπτες έχουν ήδη κλείσει τις διαμονές τους σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (STR)

Η τρέχουσα ζήτηση σε όλες τις τοποθεσίες των ολυμπιακών εκδηλώσεων είναι αυξημένη κατά 79% σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Η μεγαλύτερη αύξηση της ζήτησης που παρατηρείται είναι στα προάστια του Παρισιού, όπου η τρέχουσα ζήτηση είναι αυξημένη κατά 154% σε σχέση με τις δύο εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι επισκέπτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση διαμονής φαίνεται να προτιμούν διαμονή με χαμηλότερες τιμές. Επί του παρόντος, το 84% των διανυκτερεύσεων που έχουν κλειστεί για διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων στο Παρίσι είναι για λιγότερο από 500 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Το 14% των διαμερισμάτων ενός και δύο υπνοδωματίων έχουν κλειστεί για 500 έως 1000 ευρώ, και μόνο 2% των διανυκτερεύσεων που έχουν κλειστεί είναι για περισσότερα από 1000 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Εν τω μεταξύ, το 60% των διανυκτερεύσεων που είναι ακόμη διαθέσιμες είναι καταχωρημένες για λιγότερο από 500 ευρώ ανά διανυκτέρευση- άλλο ένα 28% είναι διαθέσιμο για 500-999 ευρώ, και το 12% των διαθέσιμων διανυκτερεύσεων είναι επί του παρόντος καταχωρημένες για περισσότερα από 1000 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Τα δύο τρίτα των διαθέσιμων διανυκτερεύσεων μεταξύ των διαμερισμάτων ενός και δύο υπνοδωματίων στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχουν ακόμη κλείσει, και η προσδοκία είναι ότι η προσφορά θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Από τον περασμένο μήνα, οι καταχωρίσεις STR ανέρχονταν σε 88,8 χιλιάδες στο Παρίσι (+43% σε ετήσια βάση) και 82,5 χιλιάδες στα προάστια του Παρισιού (+67% σε ετήσια βάση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου