Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Είσαι για μπάνιο στη Κουρούτα; Φύγαμε... Μια διαφορετική Κουρούτα θα αντικρίσουν οι επισκέπτες το φετινό καλοκαίρι

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024


https://youtu.be/CbFJfdr4WiI

Κάνε copy & paste στο browser και θαυμάστε τη πατρίδα.  Καλό μπάνιο.


Η Μύκονος της Πελοποννήσου 

Καφέ-μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ τόσο στην παραλία Κουρούτας όσο και στο κοντινό αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου φροντίζουν να κάνουν την παραμονή σας στην περιοχή όσο το δυνατό πιο ξεκούραστη και απολαυστική.

Η Κουρούτα κατέχει περίοπτη θέση στις παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου. Το απέραντο γαλάζιο και η χρυσή άμμος, χάρη στο ήπιο κλίμα ζωντανεύουν τη διασκέδαση από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε χρόνο. Στην περιοχή της Κουρούτας έχουν κατασκευαστεί πανέμορφοι χώροι αναψυχής και δρόμοι με ποδηλατοδρόμους που τη συνδέουν με το Παλούκι.


Ολοκληρώνονται τα έργα πλήρους ανακαίνισης των υποδομών της.

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνει στην Κουρούτα ο Δήμος Ήλιδας μέσα στο επόμενο διάστημα, που εκτελείται στο πλαίσιο του έργο αντιρρύπανσης και παράκτιας προστασίας.

Πρόκειται για τις εργασίας δημιουργίας οδών ήπιας κυκλοφορίας και πλήρους ανακατασκευής των οδοστρωμάτων στον παραλιακό οικισμό της Αμαλιάδας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για την υλοποίησή του πραγματοποιούνται στην Κουρούτα εργασίες πλακοστρώσεων, φωτισμού, πεζοδρομήσεων, ασφαλτοστρώσεων και καλλωπισμού, ενώ σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν και στο αποχετευτικό δίκτυο, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα του αντιμετώπιζε ο οικισμός.

Πλέον η παραλία της Κουρούτας διαθέτει σύγχρονες υποδομές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κατοίκων, των επισκεπτών, των επιχειρηματιών, αλλά και των τουριστών  που επιλέγουν μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας για τις διακοπές τους.

Με την ολοκλήρωση του έργου, η Κουρούτα ενδυναμώνει την θέση της στον τουριστικό χάρτη και βάζει τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη, με στόχο πάντα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου