Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Συγχαρητήρια στη Νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας της Βοστώνης

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αρκετά νέα πρόσωπα (ηλικιακά αλλά και νέοι στην οργάνωση). 

Πρόεδρος εξελέγη η κ. Ελένη Βιδάλη η οποία έχει διατελέσει Πρόεδρος την διετία 2009-2011 αλλά και αντιπρόεδρος το 2007-2009 ενώ ήταν και ελεγκτής της οργάνωσης το 2003-2005.

Η κ. Βιδάλη διαδέχτηκε το κ. Βασίλειο Καυκά ο οποίος ήταν πρόεδρος τα 5 τελευταία χρόνια και 17 χρόνια αξιωματούχος της Ομοσπονδίας (1999-2001, Β’ Αντιπρόεδρος, 2003-2005 ελεγκτής, 2005-2007 Πρόεδρος, 2013-2014, Α’ Αντιπρόεδρος, 2014-2017 Πρόεδρος, 2017-2019 Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 5 χρόνια ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος.

Η κ. Βιδάλη είχε το ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα στο δημόσιο κανάλι ΒΝΝ της Βοστώνης και έχει συμμετάσχει σε πολλούς οργανισμούς σαν Εργάτης και πάντα είχε γνώμη.  Τα τελευταία χρόνια η κ. Ελένη Βιδάλη με την οικογένειά της συμμετέχει ενεργά στην παρέλαση της Βοστώνης με όποιο κόστος αφού οι γονείς της ταλαιπωρήθηκαν από ασθένειες.  H μητέρα της έφυγε από κοντά μας πριν λίγους μήνες ενώ ο ηλικιωμένος πατέρας της κ. Γαβριήλ Βιδάλης ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και είχε ουσιαστική συμμετοχή στην πραγματοποίηση της παρελάσεως της Βοστώνης.

Α' Αντιπρόεδρος συνεχίζει ο κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων Πειραιωτών.  

Β’ Αντιπρόεδρος η κ. Βασιλική Ράμμου-Τσίχλη, Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Βοστώνης, κόρη του αείμνηστου Ιωάννη-Κωνσταντίνου Ράμμου και σύνδεσμος τα τελευταία χρόνια μεταξύ ομοσπονδίας και Δημαρχείου Βοστώνης για την πραγματοποίηση της παρελάσεως της Βοστώνης και μητέρα ενός Εύζωνα από το Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας Βοστώνης.

Ταμίας εξελέγη η κ. Γεωργία Μαυρίδου από το Σύλλογο Κατερινιωτών Τα Πιέρια η οποία έχει διατελέσει πάλι ταμίας της οργάνωσης.  

Βοηθός Ταμίας εξελέγη ο κ. Μιχάλης Τερζάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Βοστώνης Ραδάμανθυς Ίδη. 

Γραμματέας εξελέγη η κ. Όλγα Φώτου η οποία έχει διατελέσει Γραμματέας και στο παρελθόν η οποία προέρχεται από τον Σύλλογο Ηπειρωτών του Worcester.  

Βοηθός Γραμματέας εξελέγη η κ. Μαρία Σπυριδοπούλου από το Σύλλογο Κατερινιωτών Τα Πιέρια.

Μέλη του 11μελούς είναι οι:  κ. Γεωργία Ψυκαράκη από τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης, ο κ. Νικόλαος Ψυκαράκης από τον σύλλογο Κρητών Βοστώνης Ραδάμανθης Ίδη.  Η κ. Μαριλένα Μιτκόνη και η κ. Χριστίνα Μιτκόνη από τον Μακεδονικό Σύλλογο Χρυσοχωραφιτών του Worcester.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πρέπει να τους υποστιρίξουμε για το καλό του ελληνισμού.

Ελεγκτές εξελέγησαν οι κ.κ. Θωμάς Μπουκουβάλας, Πρόεδρος του Μακεδονικού Συλλόγου Φίλιππος ο Μακεδών και Κλεοπάτρα, Δημήτριος Ματθαίος Πρόεδρος του Ευβοϊκού Συλλόγου Βοστώνης και Γεώργιος Παπαδόπουλος από το Σύλλογο Φίλιππος ο Μακεδών και Κλεοπάτρα.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο κ. Δημήτριος Τσούμπανος, Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βοστώνης Πίνδος ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά.

Εφορευτική Επιτροπή ήταν οι: Κυριακούλα Πατσιαούρα, Ιωάννης Πατουχέας και Βασίλειος Καυκάς.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου