Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Απόψε η Γενική Συνέλευση και εκλογές της Ομοσπονδίας της Βοστώνης

  Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Στις 7:00μμ θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων και οικονομικώς απολογισμός.

Όλες οι θέσεις στο Δ.Σ. είναι ελεύθερες και αναμένετε ότι θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος αφού η θητεία του Δ.Σ. τελειώνει στο τέλος του μηνός.

Είναι αποδεκτό από όλους η καλή δουλειά που έγινε στην Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια και κατά την διάρκεια του κορωναϊού.  Από τις Ελληνικές παρελάσεις, τις εκδηλώσεις για την αναβάθμιση των σχέσεων και να μεταφερθεί το ενδιαφέρον στην νεολαία.  Η επιτυχία της Αδελφοποίησης Lowell - Καλαμάτα και η μελοντική αδελφοποίηση Βοστώνης - Αθήνας.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Βασίλειος Καυκάς είπε: «Ευχαριστώ σε όλους.  Όλοι πρέπει να ανασυνταχτούμε και να δείξουμε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Ελληνισμό.  Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε δεδομένο.  Αναφορά θα δώσω στην ολομέλεια. Καλή συνέχεια.»

Να σημειώσουμε ότι ο νυν Πρόεδρος είναι αποφασισμένος να μη θέση υποψηφιότητα για θέση στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου