Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Μεξικό: Ο πρέσβης της Βρετανίας απολύθηκε καθώς σημάδεψε με όπλο έναν υπάλληλο, γράφουν οι Financial Times

Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ο πρεσβευτής της Βρετανίας στο Μεξικό απολύθηκε νωρίτερα φέτος, καθώς φέρεται να σημάδεψε με όπλο έναν υπάλληλο της τοπικής πρεσβείας - ένα περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο και κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφουν οι Financial Times.

Ο πρεσβευτής Τζον Μπέντζαμιν ταξίδευε σε δύο πολιτείες του Μεξικού που είναι γνωστές για την έντονη παρουσία τους στα καρτέλ, όταν σήκωσε ένα όπλο και σημάδεψε έναν υπάλληλο μέσα στο όχημα με το οποίο ταξίδευαν, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη το βίντεο και ανθρώπους που ήταν καλά ενημερωμένοι.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Απρίλιο, είπαν οι πηγές στους Financial Times και ο Μπέντζαμιν απολύθηκε αμέσως μετά. Η σελίδα του Μπέντζαμιν στην πλατφόρμα LinkedIn αναφέρει ότι η θητεία του ως πρέσβης έληξε τον Μάιο και το βιογραφικό του στον ιστότοπο της βρετανικής κυβέρνησης αναφέρει ότι «ήταν πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στο Μεξικό μεταξύ 2021 και 2024».

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου