Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Θρήνος για τη 17χρονη στην κηδεία, οργή για τον Μητροπολίτ

Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η στάση της Αστυνομίας Χερσονήσου.

Μέσα σε κλίμα οδύνης τελέσθη η κηδεία της 17χρονης Νικολέτας που εντοπίστηκε νεκρή κάτω από γέφυρα του Ηρακλείου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο Μοχού προκειμένου να αποχαιρετήσουν την έφηβη που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία, ωστόσο, σημαδεύτηκε από την άρνηση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive επέμεινε να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο. Η ενέργειά του αυτή έφερε την αντίδραση των παρευρισκόμενων αλλά και της τοπικής κοινωνίας, ιδίως από τη στιγμή που δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος της 17χρονης προήλθε από αυτοκτονία όπως εκτιμήθηκε αρχικά.

Η οικογένεια αμφισβητεί την εκδοχή αυτή και δεν αποκλείει τη δολοφονική ενέργεια με ταυτόχρονη μετακίνηση της σορού στο σημείο προκειμένου να κρύψει τα ίχνη του και να μπερδέψει τις Αρχές.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση, ποια η τακτική της Αστυνομίας

Βέβαια η τοπική Αστυνομία έχει ταξινομήσει τον φάκελο της υπόθεσης ως αυτοχειρία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν της την ιατροδικαστική έκθεση.

Η αδερφή της Νικολέτας, μιλώντας στο Star, κατήγγειλε περιστατικά bullying εντός του σχολείου. Οι αναφορές περιστρέφονται γύρω από την συμπεριφορά ενός καθηγητή και κάποιων συμμαθητών της Νικολέτας.

Είναι, πάντως, μια καταγγελία που θα ερευνηθεί κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση να ευσταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου