Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία-Ποιοι πρώην υπουργοί περιλαμβάνονται

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Σημειώνεται ότι αυτό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης και μια ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, λόγω των επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στη Βουλή έφτασε η δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών. Έπειτα από σχετική μήνυση των συγγενών των θυμάτων, που αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα, ο Άρειος Πάγος επέδωσε τη μήνυση στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στη συνέχεια αυτή έφτασε στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι αυτό συνέβη αργά το απόγευμα της Πέμπτης και μια ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, λόγω των επερχόμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ποιοι περιλαμβάνονται στη δικογραφία

Η ποινική δικογραφία αφορά στους: τέως υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, τέως υφυπουργό μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τέως υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη και τέως υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο. Πρόκειται για την δικογραφία η οποία είχε τεθεί στο αρχείο από τον εισαγγελέα Λάρισας και ανασύρθηκε με παρέμβαση του Αρείου Πάγου και βασίζεται σε μήνυση συγγενών θυμάτων για την διαμόρφωση του χώρου όπου συντελέστηκε η φονική σύγκρουση των τρένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου