Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Δικηγόρος Παντσέρι: Τι λέει για την Καϊλή και την βαλίτσα με τα λεφτά και το σκάνδαλο Qatargate

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, 2023

Τον επιάσαν κι αυτόν "με τη γίδα στη πλάτη"

Υποστηρίζει πως ο πελάτης του δεν είναι ο εγκέφαλος του Qatargate παρά μόνος ο μεσάζων και δηλώνει μετανιωμένος.

Τον ισχυρισμό πως ο Αντόνιο Παντσέρι δεν είναι ο εγκέφαλος του Qatargate διατυπώσενει σε συνέντευξη του στην ιταλική Corriere della Sera, ο δικηγόρος του, Λωρέν Κεννέ ενώ αναφέρεται και στους ισχυρισμούς της Εύας Καϊλή σχετικά με την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκαν στο σπίτι της.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, ο δικηγόρος υποστηρίζει πως ο πελάτης του “είναι ένας από τους ηγέτες μιας οργάνωσης που δεν έχει μια δομή πυραμίδας με ένα μεγάλο αφεντικό τύπου μαφίας” και τονίζει πως “ο Παντσέρι είναι απλά ο μεσάζων” εφόσον “δεν μιλάει γαλλικά ή αγγλικά, παρά μόνο ιταλικά”, στοιχείο το οποίο είχε προκύψει και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Φραντσέσκο Τζόρτζι. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε ποιοι είναι οι επικεφαλής, ο δεν μπόρεσε να απαντήσει.

Σχετικά με την βαλίτσα με χρήματα που βρέθηκε στο σπίτι της Εύας Καϊλή και που δηλώθηκε από την Ελληνίδα πολιτικό ως ιδιοκτησίας του Παντσέρι, είεπ πως «η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της» και πως «η συμφωνία του Παντσέρι με τον εισαγγελέα προβλέπει μια προκαταρκτική δήλωση, αλλά ο ίδιος δεν θα είναι ο κατήγορος άλλων».

Remaining Time 0:00
 

Είπε ακόμη πως ο Παντσέρι λυπάται για το “ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη τόσων πολλών ανθρώπων που πίστεψαν σε αυτόν» αφού «απογοήτευσε την οικογένειά του, όσους ήταν κοντά του» και επίσης «μετανιώνει που με τη συμπεριφορά του έβλαψε την Αριστερά». Τόνισε δε πως ο πελάτης του μετανόησε καθώς «παραδέχεται την ευθύνη του και θέλει να διαπραγματευτεί μειωμένη ποινή».

συνθήκες στις φυλακές Saint Gilles όπου κρατείται ο Παντσέρι, είπε πως «αρκετοί δικαστές έχουν αναγνωρίσει ότι οι συνθήκες είναι αντίθετες με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Πηγή: Ertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου