Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Κοπής της βασιλόπιτας στη Βοστώνη από την Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

 Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, 2023

ΒΟΣΤΩΝΗ. Θα συνεχιστεί και φέτος η μακρόχρονη παράδοση κοπής της βασιλόπιτας στη Βοστώνη στην εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Η εκδήλωση θα γίνει από τις 5 το εσπέρας έως τις 8 το βράδυ και θα προσφερθούν δωρεάν μεζεδάκια, κρασί, ελληνικά γλυκίσματα, βασιλόπιτα και καφές για όλους. Οσοι προγραμματίζουν να συμμετάσχουν καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με τους δύο αντιπροέδρους της Ομοσπονδίας Κώστα Τραβαγιάκη στον τηλεφωνικό αριθμό (617) 733–0296 ή στον Γεώργιο Παναγιωτόπουλο στον αριθμό (508) 284–3504.

Η παράδοση αυτή ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια και η εκδήλωση γινόταν ενίοτε και σε εστιατόρια ή σε κοινοτικά κέντρα όπως είχε γίνει στην κοινοτική αίθουσα της κοινότητας των ταξιαρχών του Γουότερτάουν. Επίσης, μία φορά είχε γίνει στο Γενικό Προξενείο της Βοστώνης το οποίο ωστόσο δεν προσφέρεται καθότι η αίθουσα εκδηλώσεων είναι μικρής χωρητικότητας και δεν υπάρχει χώρος για τη στάθμευση των οχημάτων παρά μόνο στους γύρω δρόμους και πάρκινγκ επί πληρωμή, το οποίο ωστόσο για ελάχιστες ώρες στοιχίζει 45 δολάρια και πλέον. Στο Μαλιώτειο Κέντρο το οποίο βρίσκεται στον περίβολο της Θεολογικής Σχολής έχει άφθονο χώρο στάθμευσης και επίσης δεν χρεώνει τίποτε για τη χρήση των χώρων του. Εχει μάλιστα παραχωρηθεί και γραφείο για την Ομοσπονδία εντός του Μαλιωτείου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να γίνουν και ανακοινώσεις αναφορικά με την παρέλαση για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου και τις παρεμφερείς εκδηλώσεις.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου