Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο σπίτι των Πελόζι

 Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023


Το βίντεο σοκάρει καθώς παρουσιάζει τους αστυνομικούς να εισέρχονται στην οικία την ώρα που ο εισβολέας επιχειρεί να χτυπήσει τον σύζυγο της Πελόζι, Πολ, με το σφυρί.

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο σπίτι των Πελόζι

Βίντεο με σοκαριστικές σκηνές από την επίθεση που είχε πραγματοποιήσει τον περασμένο Οκτώβριο ένας άνδρας οπλισμένος με σφυρί στην οικία της τότε Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ.

Το βίντεο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όσα κατέγραψαν οι κάμερες που φέρουν πάνω τους οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στην οποία των Πελόζι έπειτα από τηλεφωνική κλήση για βοήθεια, σοκάρει καθώς παρουσιάζει τους αστυνομικούς να εισέρχονται στην οικία την ώρα που ο εισβολέας επιχειρεί να χτυπήσει τον σύζυγο της Πελόζι, Πολ, με το σφυρί.

Ο αστυνομικός ζητά από τον εισβολέα να ρίξει κάτω το σφυρί που κρατάει. Εκείνος αρνείται και επιχειρεί να χτυπήσει τον 82χρονο Πολ Πελόζι. Ακολουθεί συμπλοκή, με τους αστυνομικούς να ορμούν πάνω στον άνδρα και να τον ακινητοποιούν.  

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος εισβολέας, ονόματι Ντέιβιντ Ντεπάπ, είχε τον περασμένο Οκτώβριο εισβάλει στην οικία των Πελόζι, αναζητώντας την τότε πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων (με στόχο να την θέσει υπό ομηρία και να την βασανίσει, όπως θα δήλωνε ο ίδιος αργότερα στις Αρχές) και απειλώντας τον 82χρονο σύζυγό της, Πολ, στον οποίο και επιτέθηκε τελικώς με το σφυρί, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κρανίο και τραύματα στα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από εκείνη την επίθεση του περασμένου Οκτωβρίου, είχαν κυκλοφορήσει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που επιχειρούσαν να «ενοχοποιήσουν» τον ίδιο τον Πελόζι και να αφαιρέσουν από την επίθεση κάθε πολιτικό κίνητρο.

Το βίντεο ωστόσο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, αλλά και οι δηλώσεις του ιδίου του Ντέιβιντ Ντεπάπ που πραγματοποίησε την επίθεση, έρχονται να καταρρίψουν όλα εκείνα τα συνωμοσιολογικού χαρακτήρα σενάρια.

Με πληροφορίες από Washington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου