Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Υποκλοπές: «Είσαι αλήτης» – Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου

 Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2023

Με ξύπνησε τα άγρια χαράματα ένας αναγνώστης από την Αθήνα για την “κοκορομαχία” (καυγά) Δημήτρη Τζανακόπουλου και Γιώργου Κουμουτσάκου.  “Κοίτα” μου λέει.  “Κασιδιάρη θα ψηφίσω… Σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο από τις βωμολοχίες (βρισιές) θα σταματήσω να βλέπω νέα”.  To παρακολούθησα και έπαθα ναυτία.  Μήπως οι Μητσοτάκης και Τσίπρας πρέπει να τους θέσουν εκτός του κόμματος;  Δεν ψρειαζόμαστε τέτοιου είδους πολιτικούς!

Η αντιπαράθεση για το ζήτημα των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων οδήγησε στον καυγά Δημήτρη Τζανακόπουλου και Γιώργου Κουμουτσάκου.

Για τις υποκλοπές και την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου «σφάχτηκαν» στον αέρα οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος. Οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι σε εκπομπή του Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη και κουβέντα στην κουβέντα «άναψαν τα αίματα».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει τραμπούκικη και προβοκατόρικη συμπεριφορά, την οποία «περιφέρει στα κανάλια».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τότε ρώτησε «μου κάνετε παρατήρηση;». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε καταφατικά «ναι, σου κάνω παρατήρηση», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητάει τον λόγο, λέγοντας  «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Τότε, ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «μαύρες σακούλες» με λεφτά. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον ρώτησε «καλά δεν ντρέπεστε λίγο».

«Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε», απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η κατηγορία οδήγησε στην έκρηξη του Δημήτρη Τζανακόπουλου που είπε στον Γιώργο Κουμουτσάκο: «Καλά δεν ντρέπεσαι; Αλήτη; Που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;».

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ανταπέδωσε τον χαρακτηρισμό, ωστόσο διευκρίνισε στη συνέχεια ότι δεν κατηγόρησε προσωπικά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Όμως, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επέμεινε, ενώ του είπε ότι θα τον μηνύσει. «Θα τη λάβεις (σ.σ. τη μήνυση) αύριο το πρωί», του είπε χαρακτηριστικά.

Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει, το κανάλι αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις με τον καυγά να συνεχίζεται εκτός αέρα πλέον.

Δείτε το βίντεο (ο καυγάς ξεκινάει στο 5:20 λεπτά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου