Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Προστατευόμενος μάρτυρας από την υπόθεση Novartis σε κύκλωμα απατεώνων

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 2023

Τα έσοδα τής σπείρας υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Τουλάχιστον οκτώ Έλληνες επιχειρηματίες έπεσαν στα δίχτυα σπείρας απατεώνων και έχασαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Τα μέλη της σπείρας εμφανίζονταν ως στελέχη χρηματοοικονομικής εταιρείας παροχής δανείων με έδρα το εξωτερικό και αναλάμβαναν για λογαριασμό των επιχειρηματιών τη διεκπεραίωση και διαμεσολάβηση στην παροχή των δανείων για τις εταιρείες τους.

Ζητούσαν από τους επιχειρηματίες να τους καταβάλουν τα έξοδα φακέλου, τα οποία κυμαίνονταν από πέντε έως πενήντα χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με το ύψος του δανείου που ήθελαν. Τα θύματα κατέβαλαν τα έξοδα, αλλά ουδέποτε έπαιρναν το συνολικό ποσό του δανείου.

Τα στελέχη του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων ξεκίνησαν την έρευνα, ύστερα από καταγγελία επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο «Μάξιμος Σαράφης», προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis.Τα έσοδα τής σπείρας υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις εξακόσιες χιλιάδες ευρώ.

HuffpostGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου