Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

"Ποντάρει" στην άγνοια ο κ. Ραπτάκης; Μπορεί να έχει γνώμη αλλά δεν έχει δύναμη!

 Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, 2023

Μαθαίνει τα Ελληνικά!  Μόνο που έχει μπερδέψει το ρόλο του.  

Άλλο πολιτειακός Γερουσιαστής και άλλο Ομοσπονδιακός Γερουσιαστής.  Και στην Ελλάδα οι "ανημέρωτοι δημοσιογράφοι" ψάχνουν για νέα και συνεντεύξεις!  Ενώ κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες μας "δουλεύουν".  Kαθε τρεις και δύο με ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου, με λιμουζίνα και security, με ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια...

Είναι ευχάριστο που τον ενδιαφέρει η Ελλάδα, εξ άλλου Ελληνικής καταγωγής είναι, αλλά να κοιτάξει στο Rhode Island και να βοηθήσει το Ίδρυμα ΠΑΙΔΕΙΑ που κάνει αγώνα για τα Ελληνικά Γράμματα και γιά να γίνει στο URI το μεγάλο έργο που έχει γίνει και στο University of Connecticut.

Κινδυνεύομε να ξηλώσουν τα έργα του ΠΑΙΔΕΙΑ στο Πανεπιστήμιο του Rhode Island αφού λένε ότι το Πανεπιστήμιο "αθέτησε" το συμβόλαιο που έκανε ώστε να γίνει και στο University of Rhode Island το Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών του ΠΑΙΔΕΙΑ.  Το θέμα έχει φτάσει στα δικαστήρια και το ΠΑΙΔΕΙΑ πληρώνει δικηγόρους.  Γνωρίζουμε ότι άνθρωποι του ΠΑΙΔΕΙΑ έχουν υποθηκεύσει τα σπίτια τους για να βρουν χρήματα για τους δικηγόρους.  Εάν ξηλώσουν τα έργα υποδομής του ΠΑΙΔΕΙΑ στο Rhode Island (πολλά χρήματα της Ομογένειας, εκατοντάδες χιλιάδες $$$) θα είναι "συνυπεύθυνος" ο πολιτειακός γερουσιαστής!  

Ας αφήσει λοιπόν τα Ελληνο-Τουρκικά στους αρμόδιους ο "γραφικός" Λεωνίδας και να κοιτάξει το ΠΑΙΔΕΙΑ αλλιώς δεν θα τον υποστιρίξει η Ομογένεια με τα $$$ και την ψήφο.

«Πριν τριάντα χρόνια, μια διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τις νησίδες στα Ίμια οδήγησε στους θανάτους τριών γενναίων Ελλήνων αεροπόρων του ναυτικού, του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορα Γιαλοψού» τονίζει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο CNN Greece.

Ηχηρό μήνυμα κατά των πρακτικών της Τουρκίας στέλνει μέσω του CNN Greece ο Λεωνίδας Ραπτάκης Γερουσιαστής στην πολιτεία του Ροντ Άιλαντ των ΗΠΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από την κρίση των Ιμίων.

«Πριν τριάντα χρόνια, μια διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τις νησίδες στα Ίμια οδήγησε στους θανάτους τριών γενναίων Ελλήνων αεροπόρων του ναυτικού, του Χριστόδουλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορα Γιαλοψού» τονίζει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο CNN Greece.

Και προσθέτει χαρακτηριστικά:

Ενώ τιμάμε τη μνήμη τους, πρέπει να δεσμευθούμε ξανά, ότι θα είμαστε σε εγρήγορση καθώς ακόμα και τώρα, η Τουρκία συνεχίζει να υποδαυλίζει το χάος στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ δεν σέβεται τα εδαφικά δικαιώματα των γειτόνων της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «Η Ελλάδα έχει έναν ουσιαστικό ρόλο να διαδραματίσει αντιδρώντας στην τουρκική επιθετικότητα και σε συνεργασία με τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ και την αμερικανική κυβέρνηση, να συμβάλει στην προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή.

Τιμάμε τη θυσία τους
Κατανοώντας αυτή την αποστολή και μένοντας σταθεροί στην προστασία των συμφερόντων μας, τιμούμε με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία και τη γενναία υπηρεσία αυτών των τριών αδρών που χάσαμε όταν το ελικόπτερο κατέπεσε κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους θανάτους των πιλότων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας», καταλήγει ο ελληνοαμερικάνος Γερουσιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου