Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Πολιτική θα είναι η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, 2023

ΑΘΗΝΑ. Πολιτική θα είναι η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, ο όποιος άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου σε ηλικία 89 ετών.

Οπως ανακοίνωσε η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, σήμερα, Τρίτη (24/1) στις 13:00 θα τελεστεί Τρισάγιο στη μνήμη του στο Α’ Νεκροταφείο.

Παράλληλα, η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου εκφράζει την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το Τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου θα αποτεφρωθεί καθώς, τελικά, δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Επίσης, σημειώνεται ότι η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου δεν θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, καθώς η κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Εριφύλης, είναι επιβαρυμένη.

Η κόρη του ηθοποιού, Μαρία, μιλώντας στο «Καλύτερα δε γίνεται» τόνισε ότι ο εκλιπών βίωσε την αναγνώριση και την αγάπη του κόσμου.

«Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια γεμάτη ζωή, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων», είπε συγκινημένη η Μαρία Ξανθοπούλου.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του

«Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί Τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα ‘Το Σπίτι του Ηθοποιού’ (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

«Λύγισε» η Αννα Φόνσου

Το πρωί της Δευτέρας, η Αννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον σπουδαίο Νίκο Ξανθόπουλο.

Τόνισε ότι ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. «Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο χάρος. Σήμερα έχει πεθάνει κι άλλος ένας συνάδελφος, ο οποίος δεν ήταν διάσημος αλλά ήταν νέος και καταπληκτικός. Ηταν φίλοι μου και κυρίως ο Νίκος», είπε.

Και πρόσθεσε: «Εκείνο που τον χαρακτήριζε δεν ήταν ότι ήθελε να κάνει ένα μεγάλο ρόλο ή κάτι σπουδαίο, αλλά μια μεγάλη οικογένεια, να αγαπάει πολύ την Ελλάδα και να ταξιδέψει σε όλο τον Κόσμο. Εκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. Εκανε μεγάλη οικογένεια, ήταν πιστός σύζυγος, έμενε στο κτήμα του όπως ήθελε, έκανε ακριβώς αυτά που ήθελε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου