Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

«Σκοτώστε Ελληνες»: Τι ανέφερε το νέο απειλητικό μέιλ με στόχο την Εκκλησία και νοσοκομεία

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Αυτό κι εάν είναι πρόκληση... και οι Έλληνες πολιτικοί... ασχολούνται επί τρεις ημέρες στη Βουλή με ασάφειες, κοκορομαχίες, "μπινελίκια" και εγωισμό.  Τι έκαναν και τι δεν έκαναν.  Ήθελα να γνώριζα, εάν ήταν "pro bono" (εθελοντικό) το βουλευτιλίκι πόσοι από αυτούς και αυτές θα ήταν στη βουλή.  paneliakos.com

Ο συντάκτης το υδηλώνει εκπρόσωπος Τούρκων εθνικιστών.

Στην αγγλική γλώσσα και με λεζάντα «Σκοτώστε Έλληνες» στη φωτογραφία ήταν το νέο απειλητικό μήνυμα, που έλαβαν το πρωί της Παρασκευής οι αρχές, από έναν φίλο -όπως όλα δείχνουν- του 42χρονου, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει παρόμοιες απειλές στην αρχή της εβδομάδας.


Ο συντάκτης του εμφανίζεται ως Paul Avilovoglu και δηλώνει εκπρόσωπος Τούρκων εθνικιστών. Τονίζει πως έχουν στο στόχαστρό τους όλα τα νοσοκομεία της Αθήνας, ότι θα καταστρέψουν την ορθόδοξη εκκλησία στην Ελλάδα και θα εγκαθιδρύσουν τη σαρία, ενώ ζητά την επιστροφή της Κύπρου στην Τουρκία και την απελευθέρωση του Vlad Saveliev, του 42χρονου Ρώσου μπλόγκερ που συνελήφθη την Τετάρτη.

HUFFPOSTGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου