Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Τρελή πορεία οχήματος στην Αστόρια – Τραυματισμός γυναίκας, ζημιές σε ομογενειακό κατάστημα

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, 2023

ΑΣΤΟΡΙΑ. Τον τρόμο σκόρπισε η ανεξέλεγκτη πορεία ενός οχήματος στην 30ή Λεωφόρο στην Αστόρια, το οποίο κινήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο, προκαλώντας τον τραυματισμό μιας διερχόμενης γυναίκας όπως επίσης και ζημιές στο κατάστημα «United Brothers Fruit Market», ιδιοκτησίας Αθανάσιου Κουρκουμέλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ABC, όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, στη 1:30 μετά το μεσημέρι. Ηταν η στιγμή που μια ανεξέλεγκτη λευκή Mercedez – Benz, η οποία πιθανώς είχε μπει στο στόχαστρο συμβατικών αστυνομικών οχημάτων, ανέπτυξε ταχύτητα και βρέθηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, στη συμβολή της 33ης Οδού και της 30ής Λεωφόρου.

Στο σημείο εκείνο βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία προλαβαίνει να βγει από την πορεία του οχήματος, πριν αυτό έλθει κατά πάνω της. Δεν συνέβη το ίδιο με μια δεύτερη, η οποία παρασύρθηκε, με τον μαινόμενο οδηγό, ωστόσο, να μην ασχολείται μαζί της και να τρέπεται σε φυγή. Την ίδια στιγμή είχε προσκρούσει και σε τελάρα με φρούτα και οπωροκηπευτικά του United Brothers, τα οποία έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

Στην συνέχεια, ο υπεύθυνος του καταστήματος, Αχμέντ Φαϊντ (Ahmed Faid) κάλεσε τις Αρχές, ενώ, μιλώντας στο ABC, ανέφερε πως είδε 2 – 3 συμβατικά οχήματα της Αστυνομίας να κυνηγάνε τον δράστη, αλλά αυτός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Οπως προέκυψε, η τρελή πορεία του οχήματος συνεχίστηκε για ένα περίπου μίλι, στη συνοικία πλέον του Γουντσάιντ, όταν ο οδηγός προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από την Αστυνομία, που διεξάγει έρευνες για τη γενικότερη δράση του.

«Αυτό που είδα σήμερα ήταν πραγματικά κάτι που δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Βλέπω το αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά μου να περνάει με ταχύτητα κάπου 90 μίλια την ώρα», είπε ο κ. Κουρκουμέλης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα που τραυματίστηκε ήταν μια τακτική πελάτισσα του καταστήματος, την οποία περιποιήθηκε άμεσα το προσωπικό μιας υπηρεσίας άμεσης φροντίδας, που τυγχάνει να στεγάζεται κοντά στο σημείο. Οπως ανέφεραν οι ίδιοι, η τραυματίας είχε τις αισθήσεις της και αναμένεται να αναρρώσει.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου