Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα στο τιμόνι της Euroleague

Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αντικαθιστά τον Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα στο τιμόνι της Euroleague | tovima.gr

Για εκείνους τους λίγο… παλιότερους; Το όνομα Ντέγιαν Μποντιρόγκα δεν ισοδυναμεί μόνο με την elite του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και ενός εκ των κορυφαίων γκαρντ που πάτησαν ποτέ στα παρκέ της Γηραιάς Ηπείρου. Το όνομα Μποντιρόγκα, λογίζεται και υπολογίζεται ανάμεσα σε εκείνα των μύθων της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Ίσως ο πιο αγαπημένος ξένος παίκτης στην ιστορία του club.

Είναι πολύ λογικό λοιπόν σήμερα που όπως όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Τζόρντι Μπερτομέου στην ηγεσία της Ευρωλίγκας η είδηση να μην έχει μόνο γενικό ενδιαφέρον: Να έχει και ειδικό. Διότι με αυτόν τον τρόπο προκύπτει μια σπουδαία ολική επαναφορά.

Ναι, στη νέα εποχή της περνάει η Ευρωλίγκα.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι αποφάσισαν την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο ήταν από το 2020.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας και το «Eurohoops», η διοργάνωση αναμένεται να περάσει στα χέρια του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ο παλαίμαχος σπουδαίος Σέρβος θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας και αυτό θα επικυρωθεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Παρασκευή (8/7).

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει ακόμη ένας υποψήφιος και είναι ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Τζόρντι Μπερτομέου, Μάρσαλ Γκλίκμαν. Όλα όμως δείχνουν Μποντίρογκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου