Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Κυριακή, 10 Απριλίου, 2022
Ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου.  Πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι με το μικρόφωνο να αφήνουν τέτοιου είδους αστεία. 

Ακούστε το άρθρο

Τελικά ο Γουίλ Σμιθ θα «πληρώσει» για το χαστούκι στον Κρις Ροκ, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ για το 2022, σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Θυμηθείτε τη στιγμή

Τα διεθνή ΜΜΕ τονίζουν πως η Ακαδημία πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, 08.04.2022, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή βραδιά που έμελλε να στιγματιστεί από το χαστούκι του 53χρονου ηθοποιού στον 57χρονο κωμικό, στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Η Επιτροπή της Ακαδημίας που πήρε την απόφαση αποτελούνταν από 54 μέλη και συνεδρίασε μετά από δύο εβδομάδες… έντονης πίεσης και διαφωνιών μεταξύ των 9.000 μελών της Ακαδημίας για το ποια θα έπρεπε να είναι η απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου