Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Δύο εισιτήρια για το UEFA Europa Conference League κοστίζουν όσο ένα μικρό αυτοκίνητο

  Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Στη δευτερογενή αγορά έχει στηθεί πάρτι για τα εισιτήρια του τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα

Σε πρωτοφανή ύψη για τα ελληνικά δεδομένα εκτοξεύτηκαν οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ στη δευτερογενή αγορά.

Η οριστικοποίηση της συμμετοχής του Ολυμπιακού στον τελικό της 29ης Μαΐου απέναντι στη Φιορεντίνα ανέβασαν στα ύψη τη ζήτηση από τους χιλιάδες φίλους του τόσο για την ιστορικότητα του αγώνα όσο και για το γεγονός ότι θα διεξαχθεί μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική του έδρα, στην Opap Arena.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να συνεργαστούν όλοι ώστε ο τελικός να διαφημίσει την Ελλάδα μας»

Οι τιμές των εισιτηρίων που θα διαθέσει η UEFA για τον τελικό κυμαίνονται από 25 μέχρι 125 ευρώ. Κάθε φιναλίστ θα λάβει από 9.000 εισιτήρια, 6.100 θα διατεθούν μέσω της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σε εθνικές ομοσπονδίες και χορηγούς και επιπλέον 3.000 εισιτήρια θα διατεθούν μέσω κλήρωσης.

Στη δευτερογενή αγορά ωστόσο έχει στηθεί πάρτι. Στην ιστοσελίδα viagogo.gr οι τιμές κυμαίνονται από 1.743 ευρώ μέχρι 3.561 ευρώ. Ενα ζευγάρι θα πρέπει να διαθέσει ακόμα και 7.122 ευρώ για να εξασφαλίσει θέσεις στον τελικό.

Στην ιστοσελίδα seatpick.com οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού ξεκινούν από 900 ευρώ και φτάνουν έως τα 7.724 ευρώ για τις θέσεις VIP. Δύο εισιτήρια σε προνομιακή θέση κοστίζουν δηλαδή 

όσο ένα μικρό αυτοκίνητο.

Στην ιστοσελίδα ticombo.com το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 957 ευρώ ενώ για τις θέσεις VIP η τιμή ανεβαίνει στα 3.889 ευρώ.

Να σημειωθεί πως οι τιμές αναπροσαρμόζονται συνέχεια και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δούμε εισιτήρια να πωλούνται και πάνω από 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου