Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Κατατέθηκε στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για την άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο.

Μεγάλη Παρασκευή, 3 Μαϊου, 2024

Δικομματικό νομοσχέδιο για την πλήρη άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο και την κατάργηση της ετήσιας ανανέωσης, με τίτλο «Νόμος για τον Τερματισμό του Κυπριακού Εμπάργκο», κατέθεσαν τέσσερις Ελληνοαμερικανοί Βουλευτές, από το Ρεπουμπλικανικό και το Δημοκρατικό κόμμα.Πρόκειται για τους Βουλευτές Κρις Πάππας, Ντίνα Τάιτους, Νικόλ Μαλλιωτάκη και Γκας Μπιλιράκη.

Το νομοσχέδιο , σύμφωνα με το Sigmalive, αφορά την επέκταση της περιόδου ανανέωσης για το εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία από το ένα στα πέντε έτη, όπου στην ουσία τερματίζει τους αμυντικούς περιορισμούς για την Κύπρο.

Οι Βουλευτές τονίζουν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς θα ενισχύσει την ιστορική ανάπτυξη των σχέσεων ΗΠΑ-Κύπρου, θα ενισχύσει τη διμερή συνεργασία και θα προωθήσει τα συμφέροντα των ΗΠΑ για την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο. Η νομοθεσία εισήχθη ενόψει της 50ής επετείου της παράνομης εισβολής και κατοχής της Βόρειας Κύπρου από την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου