Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Νίκος Δένδιας: Ποντίκι που βρυχάται η Βόρεια Μακεδονία και η «κακιά η ώρα»

 Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με άλλα λόγια ο Υπουργός Αμύνης της Ελλάδας φωτογράφισε την Τουρκία

paneliakos.com

Λάμπρος Σταυρόπουλος

Τι είπε για την Τουρκία, την Βόρεια Μακεδονία και την «κακιά την ώρα».

Παρά την διπλωματική «γραμμή» των «ήρεμων νερών» με την Τουρκία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας δεν έκρυψε την αγωνία του για την στάση της γείτονος.

«Δεν σας το έχω κρύψει. Άλλωστε οι περισσότεροι από εσάς με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια και ξέρετε ότι λέω αυτά που αισθάνομαι μέσα σε αυτή την αίθουσα», είπε στους βουλευτές της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την καινοτομία στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως επισήμανε ο κ. Δένδιας αναφερθείς στην διαρκή ανάγκη ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, ως Ελλάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια της ασφάλειας που έχουν οι υπόλοιπες δυτικές χώρες ή οι περισσότερες από αυτές.

«Εμείς, δυστυχώς, λέω πάντα, μην έρθει η κακιά η ώρα, αλλά μπορεί να έρθει η κακιά η ώρα. Και βεβαίως η κακιά η ώρα δεν θα προέλθει από την Βόρεια Μακεδονία, το ποντίκι που βρυχάται τις τελευταίες ημέρες. Θα προέλθει από μία χώρα με δεκαπλάσιο πληθυσμό, με τετραπλάσιο Α.Ε.Π. που σημαίνει ότι αν εμείς δεν αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε σε εκπληκτικά καλό επίπεδο, δεν θα τα καταφέρουμε, και έχουμε όλοι μια μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου