Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Συλλαλητήριο οπαδών του Παναθηναϊκού και πορεία στην Αλεξάνδρας– Επεισόδια κοντά στο γήπεδο

 Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024


Κοντά στους 10.000 φίλους του Παναθηναϊκού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που είχαν απευθύνει οι οργανωμένοι της Θύρας 13 εδώ και αρκετές μέρες

Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Πεδίο του Άρεως και ακολούθησε πορεία προς το «Απόστολος Νικολαϊδης», θέλοντας να διατυμπανίσουν την αγανάκτησή τους για τις αποτυχίες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κοντά στους 10.000 φίλους του Παναθηναϊκού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που είχαν απευθύνει οι οργανωμένοι της Θύρας 13 εδώ και αρκετές μέρες. Στις 15:00 άρχισε να συγκεντρώνεται ο κόσμος στο Πεδίον του Άρεως, με σκοπό την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου με αίτημα την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ.

Για αρκετή ώρα οι φίλοι των «πράσινων» φώναζαν συνθήματα, ενώ σήκωσαν πολλά πανό και πλακάτ με μηνύματα προς την ιδιοκτησία της ΠΑΕ. Ακολούθως, ξεκίνησαν πορεία προς το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Κλείνοντας σταδιακά και τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας καπνογόνα η πορεία έφτασε μέχρι το ύψος του Αρείου Πάγου. Εκεί κλούβες της αστυνομίας δεν επέτρεπαν στον κόσμο να συνεχίσει προς το γήπεδο. Ζητώντας εισιτήρια για τον αγώνα (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός) προκειμένου να επιτρέπουν σε έναν-έναν να προχωρήσει αν το επιθυμεί.

Μάλιστα, υπήρξε και ένταση καθώς όπως υποστηρίζουν οι φίλαθλοι ένας αστυνομικός είπε κάτι οπαδικά προκλητικό. Ακολούθησε χρήση χημικών από την αστυνομία, ενώ για να διαλυθεί το πλήθος επιστρατεύτηκαν μέχρι και οχήματα «αύρες» της ΕΛ.ΑΣ. Ο κόσμος οπισθοχώρησε άρχισε να διαλύεται το συλλαλητήριο.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου