Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Απόψε η τελευταία κανονική συνεδρίαση του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Βοστώνης

Πεμπτη, 9 Μαΐου, 2024.

Απόψε, 7:00μμ, συνεδριάζει στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων της Νέας Αγγλίας (Βοστώνης).

Μεταξύ των άλλων θα γίνει απολογισμός της παρελάσεως και των άλλων εκδηλώσεων όπως ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στο Δημαρχείο της Βοστώνης, η Εκδήλωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία στην αίθουσα της Γερουσίας της Μασσαχουσέττης και το επίσημο δείπνο.

Την Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024 στις 6:00μμ στο χώρο του Μαλιωτείου θα γίνει  για δεύτερη χρονιά «Μετά το Πάσχα» ψήσιμο αρνιών όπου θα συμμετάσχουν το Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας με τους γονείς των και φοιτητές και φοιτήτριες του Ελληνικού Κολεγίου και ελληνικής καταγωγής φοιτητές και φοιτήτριες των Πανεπιστημίων της Βοστώνης.  Η εκδήλωση γίνεται συνεργασία της Ομοσπονδίας, του Ελληνικού Κολεγίου και του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η τελευταία Γενική Συνέλευση με την παρούσα διοίκηση της Ομοσπονδίας και Εκλογές θα γίνουν την Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 στις 7:00μμ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου