Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Ελεύθερος μετά από παρέμβαση του ΥπΕξ ο Έλληνας αστυνομικός στα Ιεροσύλημα

Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το επεισόδιο σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στον Ναό της Αναστάσεως κατά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός.

Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, υπό κράτηση τέθηκε προσωρινά το Μεγάλο Σάββατο (4/5) Έλληνας αστυνομικός, μέλος της φρουράς του πρόξενου στην Ιερουσαλήμ.

Είχε προηγηθεί επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ναό της Αναστάσεως. Ο Έλληνας αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος μετά από παρέμβαση του υπουργείου Εξωτερικών.

Το Υπουργείο Εξωτερικών διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες διενεργήθηκε το περιστατικό και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες.

Εξηγήσεις ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επί του συμβάντος τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας «την άμεση παροχή διευκρινίσεων από το Υπουργείο Εξωτερικών». Από την Κουμουνδούρου το περιστατικό χαρακτηρίστηκε «πρωτοφανές».

«Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών να ενημερώσει άμεσα την Εθνική Αντιπροσωπεία και αναμένουμε την, ανάλογη της σοβαρότητας του επεισοδίου, αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης προς την ισραηλινή πλευρά» κατέληξαν από την αξιωματική αντιπολίτευση.​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου