Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ζευγαριού ηλικιωμένων στη Δρόπολη - Ένας 69χρονος συγχωριανός τους ο δράστης

 Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024  Χριστός Ανέστη

Αποτέλεσμα στιγμιαίου καβγά λόγω προηγούμενων διαφωνιών η δολοφονία του 80χρονου και της 84χρονης - Βρέθηκαν περίπου 50.000 ευρώ στο διαμέρισμά τους

drastis_dropoli

Τον δολοφόνο των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στη Βόρεια Ήπειρο, εντόπισε και συνέλαβε η αλβανκή αστυνομία.

Το τμήμα του Αργυροκάστρου έκανε γνωστό, με σχετική ανακοίνωση, πως ο δολοφόνος είναι ο 69χρονος
 Θωμάς Μάστορας, κάτοικος στο ίδιο χωριό με τα θύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λόγω προηγούμενων διαφορών που είχε το ζευγάρι ηλικιωμένων με τον 69χρονο. Ο δράστης, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο για κλοπή, τους χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατά τη στιγμή του περιστατικού, το ζευγάρι είχε περίπου 5 εκατομμύρια λεκ (κοντά στις 50.000 ευρώ) στο διαμέρισμά του.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξεκίνησε ο καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του 69χρονου, η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε το αντικείμενο του εγκλήματος, ποσότητα πυρομαχικών, ένα κοπτικό εργαλείο και άλλα στοιχεία που έχουν σταλεί για εξέταση. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου