Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαϊου, 2024

Ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, αναφέροντας ότι αν και είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να βγει εκτός φυλακής, δεν είχε τις ουσιαστικές.

Εκτός φυλακής είναι πλέον ο Νίκος Μιχαλολιάκος, πρωτόδικα καταδικασθείς ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Με το υπ’ αριθμ. 121/3024 βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών, αποφυλακίζεται με υφ’ όρων απόλυση ενώ ορίστηκαν περιοριστικοί όροι όπως απαγόρευση εξόδου από την Αττική, εμφάνιση σε ΑΤ της περιοχής του, παραμονή σε συγκεκριμένο μέρος, απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορούμενους του.Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, ο εισαγγελέας πρότεινε στο αρμόδιο συμβούλιο να μην αποφυλακιστεί, αναφέροντας ότι αν και είχε όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να βγει εκτός φυλακής, δεν είχε τις ουσιαστικές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά την πρόταση του εισαγγελικού λειτουργού ο Νικ. Μιχαλολιάκος δεν έχει δείξει μεταμέλεια, επικαλούμενος και σχετική αρθρογραφία του καταδικασθέντος ο οποίος εξακολουθεί να μιλά για πολιτική δίωξη σε βάρος του και για σκευωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου