Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Super League: Πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσαν οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αρης

Τρίτη, 12-12-2023

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά την ένταση και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ετσι λοιπόν τις ανακοινώσεις που έγιναν την Δευτέρα (11/12) από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας με την απόφαση για κλείσιμο των εξεδρών στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ για το επόμενο δίμηνο, ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η πρωτοβουλία από πλευράς ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αρη που κατέθεσαν μέσω κοινή τους επιστολή, πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Η πρόταση θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (12/12) και έχει ως κύριο θέμα τον ορισμό των αγώνων της 14ης  αγωνιστικής που επρόκειτο  να διεξαχθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών.

Σε περίπτωση που η πρόταση μορφής των «4» συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία-χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη 8 συνολικά ΠΑΕ- τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την καθαίρεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη θέση του επικεφαλής της διοργανώτριας.

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε, πως αν η πρόταση μομφής «περάσει», τότε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, θα χάσει και την θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΟ, την οποία κατέχει ex officio ο εκάστοτε πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου