Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ερχονται συλλήψεις χουλιγκάνων για τα επεισόδια στου Ρέντη – Σε κλοιό περίπου 40 οπαδοί του Ολυμπιακού

 Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου, 2023

Μέσα σε αυτούς βρίσκονται τουλάχιστον πέντε επικεφαλής συνδέσμων, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση 17 οπαδών του Ολυμπιακού που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Μέσα σε αυτούς βρίσκονται τουλάχιστον πέντε επικεφαλής συνδέσμων, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπάρχουν ακόμα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων και λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια. Ταυτόχρον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Πηγή: dnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου