Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα είχαν ο Γ. Λυμπέρης με τον Χ. Χριστοδουλόπουλο

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου, 2023

Επίσημη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής στις 29 Δεκεμβρίου

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής με την έναρξη του νέου έτους. 

Όπως αποφασίστηκε, η επίσημη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής της απερχόμενης δημοτικής αρχής στη νέα θα γίνει την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, καθώς επισήμως αναλαμβάνει καθήκοντα στις 2 Ιανουαρίου 2024, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής. 

Στην συνάντηση της Πέμπτης, ο κ. Λυμπέρης ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλόπουλο για θέματα των οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και για έργα του δήμου τα οποία είτε είναι σε εξέλιξη είτε έχουν δρομολογηθεί και συμβασιοποιηθεί και του παρείχε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ευγένιος Αστερής, η Γενική Γραμματέας του δήμου Νίκη Κοκκαλιάρη και υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ τον κ. Χριστοδουλόπουλο συνόδευσαν οι νεοκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, Θεώνη ΓεωργοπούλουΜάκης ΠαπαγιαννόπουλοςΚώστας ΤσεριώνηςΚώστας Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Νικολόπουλος. 

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου