Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Άδεια για να ορκιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης

  Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου, 2023

Προκειμένου να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.

Συναγερμός στην αστυνομία καθώς υπάρχει κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση.

Εγκρίθηκε από το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού η αίτηση για άδεια του καταδικασμένου για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Είχε  θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για δήμαρχος Αθηναίων, οπότε και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Η άδεια που του χορηγήθηκε είναι προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία της νέας διοικητικής αρχής του Δήμου Αθηναίων, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης, 28 Δεκεμβρίου, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του θα τεθεί σε αργία

Σύμφωνα με την άδεια της εισαγγελίας θα επιστρέψει αυθημερόν ενώ του έχει διαμηνυθεί ότι στην περίπτωση που προβεί σε προκλητική δήλωση, κατά την ορκωμοσία, τότε θα γίνει ανάκληση της πενθήμερης άδειας που έχει εγκριθεί από τις 30 Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του, αναμένεται να τεθεί σε αργία με απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης καθώς είναι φυλακισμένος.

Με τον ίδιο τρόπο είχε ορκιστεί ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου και το 2014.

Η παρουσία του στην ορκωμοσία θα γίνει συνοδεία αστυνομικών ενώ έντονη θα είναι η παρουσία της αστυνομίας έξω από τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης καθώς έχει υπάρξει κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου