Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Θάνατος Αστυνομικού στον Ρέντη: Η Super League θα στηρίξει την οικογένειά του

 Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, 2023

Η απόφαση της Super League στην απώλεια του 31χρονου Γιώργου Λυγγερίδη

Ο θάνατος του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη μετά από τρεις εβδομάδες στην εντατική εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο.

Ο άνδρας των ΜΑΤ έδωσε τη μάχη του όλο αυτό το διάστημα, όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, αλλά δεν άντεξε και το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) έφυγε από τη ζωή υποκύπτοντας στο τραύμα. Έγινε κι αυτός ένα θύμα της τυφλής οπαδικής βίας.

Μεταξύ των φορέων που έσπευσαν να εκφράζουν τη θλίψη τους και να στηρίξουν την οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη ανήκε και η Super League, η οποία ήταν κι αυτή που «επλήγη» περισσότερο από τα νέα κυβερνητικά μέτρα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς, το Διοικητικό Συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα για τη στήριξη, ηθική και υλική, των όσων άφησε πίσω του ο 31χρονος εκλιπών. Επίσης αποφασίστηκε η λίγκα να εκπροσωπηθεί θεσμικά στην εξόδιο ακολουθία από την αν. πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου