Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Μόνο τραγούδια του στην εστίαση της Θεσσαλονίκης για τρεις ημέρ

Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, 2023

«Θέλουμε να τον τιμήσουμε για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών, Καφέ και Μπαρ Θεσσαλονίκης.

Αφιερωμένο στον Βασίλη Καρρά και στη μνήμη του προτείνεται από την Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης να είναι το τριήμερο από τις 25 ως τις 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την προτροπή της Ένωσης προς τα μέλη, στα καταστήματα εστίασης θα ακούγονται μόνο τραγούδια του δημοφιλούς τραγουδιστή σε ένδειξη πένθους για την απώλειά του την Παραμονή των Χριστουγέννων.

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Άρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά» ανέφερε η Ένωση σε σχετική ανάρτηση – ανακοίνωσή της.

«Δεν υποχρεώνουμε κανέναν, προαιρετικό είναι, έχουμε χίλια πεντακόσια μέλη», εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος Γιάννης Φιλοκώστας, υπογραμμίζοντας πως «λάβαμε αυτήν την απόφαση τιμής ένεκεν. Θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο, για την προσφορά του στο τραγούδι και για την ανθρωπιά του».

«Ήταν αγαπητός, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος», συμπλήρωσε ο κ. Φιλοκώστας.

Λαϊκό προσκύνημα και νεκρώσιμη ακολουθία

Ως γνωστόν, η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη, όπου έζησε και πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα της σπουδαίας καριέρας του.

Το λαϊκό προσκύνημα, όπου οι εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά θα αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας την ερχόμενη Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 13:00.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Καρρά θα λάβει χώρα την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 στη γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι, του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή, ο οποίος είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του και τον αγαπούσε πάρα πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου