Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στην Αγία Τριάδα του Lowell

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 2023


Για άλλη μία χρονιά τα παιδιά του Κατηχητικού της Αγίας Τριάδας του Lowell παρουσίασαν το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα χθες αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία. 

Στο μικρόφωνο η Γαμπριέλα Ματθαίου

(η μικρή μαθήτρια, 11 ετών, ομιλεί τρεις γλώσσες)

Να σημειωθεί ότι ο πανηγυρικός εορτασμός Των Χριστουγέννων από το Ημερήσιο Ελληνο-Αμερικάνικο Σχολείο της Κοινότητας Της Αγίας Τριάδας θα γίνει μεθαύριο, Τετάρτη στις 6:00 το βράδυ στο Κοινοτικό Κέντρο HELLENIC CULTURAL CENTER που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Broadway & Dummer Streets, Lowell.  Σας συνιστούμε να πάτε γιατί με την παρουσία σας ενθαρρύνετε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνετε για την διατήρηση του Σχολείου (ιδρύθηκε πριν 120 χρόνια) και την προώθηση της Ελληνικής Γλώσσας.  Χιλιάδες είναι αυτοί που αποφοίτησαν από το Ελληνικό Σχολείο του Lowell και έγιναν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία αλλά και διατήρησαν την Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Ψυχή, την Πίστη και Ελληνική Ταυτότητα.  Εδώ δίδαξαν σπουδαίοι δάσκαλοι και δασκάλες τους οποίους ευχαριστούμε για το σπουδαίο τους ΕΡΓΟ.  

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου